Informatie 06 – 51 15 65 93

Arrangementen

Fietsarrangementen in Thorn

De leukste fietsarrangementen in Thorn vind u bij Dagje Thorn. Al jaren biedt Dagje Thorn diverse fietsarrangementen aan. Hieronder vindt u al onze succesvolle fietsarrangementen speciaal ontwikkeld om iedereen een fantastische dag te bezorgen in het Witte Stadje Thorn. 

Boerenweigolf

Boerenweigolf is leuk voor iedereen en ideaal voor een hele leuke familiedag of een personeelsfeestje. Zeker in combinatie met de fietsmix waarbij u op minimaal 4 verschillende fietsen van Kelpen-Oler naar Thorn fiets en kan genieten van de mooiste plaatjes.
Lees meer

Boottocht

Een hele dag vertier met de boottocht van Rederij Cascade. Met de boottocht op de Maas, een mooie fietsroute met de fietstrein of de fietsmix en een heerlijke pannenkoek naar keuze.
Lees meer

Fietstrein

De fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. U kunt genieten van uitzicht vanuit de fietstrein terwijl u fietst.
Lees meer

Fietstocht Maaseik

Beleef een geweldige dag op de fiets naar Maaseik en weer terug. Deze dag kan u ook boeken met een bezoek aan de chocoladefabriek in Maaseik waar u een rondleiding krijgt. Deze is op zondag en maandag gesloten.
Lees meer

Fietstrein en Fotozoektocht

Beleef een geweldige dag op Geelenhoof en op de fietstrein door het limburgse landschap. Met dit arrangement wat beschikbaar is vanaf 10 personen beleeft u een fantastische dag.
Lees meer

Impressie van Thorn

  1. Hebt u vragen over een arrangement of over losse fietsverhuur. Of misschien hebt u wel andere wensen om u een onvergetelijke dag in Thorn te bezorgen. Neem dan gerust contact met mij (Hub Geelen) op.