Informatie 06 – 51 15 65 93

Meewerkende Organisaties

Meewerkende organisatie met Dagje Thorn

 • Yellow Rent 
  Yellow Rent is gespecialiseerd in fietsverhuur voor bijvoorbeeld personeelsfeesten en familie-uitjes. Onze topper is de Yellowtrein een fietstrein waar je met het hele bedrijf of familie op kan. Dagje Thorn wordt georganiseerd door Yellow Rent

 • De Pannenkoekenbakker Thorn
  De Pannenkoekenbakker Thorn is gehuisvest in een historisch pand uit het begin van de 17e eeuw. Het interieur is niet alleen behaaglijk en romantisch, maar ook speels en kindvriendelijk ingericht. Ons pand ligt in het hart van het sfeervolle eeuwenoude witte stadje Thorn aan de Maas in Midden-Limburg.

 • Geelenhoof
  De camping Geelenhoof biedt alle denkbare voorzieningen van maart tot en met oktober. Alleen toeristisch kamperen. Ook voor familiebijeenkomsten en recreatiefacilteiten kunt u het hele jaar door bij Geelenhoof terecht

 • Rederij Cascade
  Rederij Cascade heeft Wessem als thuishaven gekozen maar profileert zich in heel Midden-Limburg. Vanuit de Gemeente Maasgouw vertrekken er met regelmaat boottochten en rondvaarten vanuit Stevensweert en Thorn.

 • De Zonnewijzer
  In het hartje van Thorn met terras tot 20 zitplaatsen. Binnen 35 zitplaatsen en ongeveer 15 staanplaatsen. Het café is van anno 1828 en helemaal autheniek van binnen.

 • VVV Thorn

 • De Chocoladefabriek – Chocolaterie Bonaparte
  Chocolaterie Bonaparte is een familiebedrijf dat sinds 1987 op ambachtelijke wijze chocolade verwerkt. In de loop der jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid; alle producten worden echter nog steeds met de grootste zorg, handmatig, vervaardigd.

 • De Beertuin
  Zeer idyllisch gelegen aan het Bastion Holland in Stevensweert, schept niet alleen een ideale ambiance voor een kinderfeest, een bruisende party of een dynamisch bedrijfsfeest, maar is ook de volmaakte rustplaats tijdens een ontspannen dagje uit.

Impressie van Thorn

 1. Hebt u vragen over een arrangement of over losse fietsverhuur. Of misschien hebt u wel andere wensen om u een onvergetelijke dag in Thorn te bezorgen. Neem dan gerust contact met mij (Hub Geelen) op.